Alma_læbe_model2_behandling.JPG

Sunekos

En injektionsbehandling, der drages fordel af de unikke træk ved aminosyrer og deres synergier med hyaluronsyre for at gendanne hudkvalitet og balance.

Hvad er Sunekos?

Sunekos' unikke formel har vist gennem undersøgelser, at være i stand til at stimulere fibroblasterne i dermis, der begge reproducerer kollagen og elastin, som er to vigtige elementer til fornyelse af hudceller. Takket være denne proces modvirker Sunekos alderstegn på en naturligt måde.

Sunekos virker hudforyngende og forbedrer hudens elasticitet, ligesom Sunekos løfter huden og tilfører fugt.

Behandlingen regenererer huden indefra ved at booste og regenerere hudcellerne, så de stimuleres og igangsættes til produktionen af ny kollagen og elastin hvorved huden repareres og genopbygges.

d7OmD-Xw.jpeg.jpg

Behandlingsområder​ og pris

Sunekos er et meget alsidigt produkt og kan bl.a. bruges til reduktion af mørke rande og poser under øjnene, fine linjer og rynker i ansigtet, på brystet og løs hud på hænderne

Pris:

  • 1 behandling 2000.- DKK

  • Ved køb af 3 behandlinger 5000.- DKK. Spar 1000.- DKK.

Behandlingsforløb og resultat

Et behandlingsforløb med Sunekos består typisk af 3 behandlinger med omkring en 1-2 ugers interval.

Afhængigt af patienten og deres hudkvalitet varer effekten af behandlingen i gennemsnit seks måneder., men forskning indikerer, at der stadig er forbedring i huden i ca. 8 måneder efterfølgende.

Sunekos er det eneste naturlige produkt, der stimulerer produktion af kollagen og elastin samtidigt, da det gendanner volumentab og forbedre hudens elasticitet på en naturlig måde. Resultatet er en strålende og glat hud.

Alma_læbe_model1_behandling-6.JPG

Har du spørgsmål til vores behandlinger?

Så ring eller skriv til os, vi står altid klar til at hjælpe.
Du kan også bestille tid til en gratis og uforpligtende konsultation.

Adresse

Frederiksværksgade 23,

3400 Hillerød

Telefon

+ 45 20 85 20 26

CVR-Nummer

40125248

©2019 by ALMA Aesthetic Clinic